Mijn Studio

Sinds april heb ik een eigen studio. Hier zing, speel, schrijf, mix en werk ik. Je kunt je denk ik wel voorstellen hoe blij ik hiermee ben!

Ik wil je laten zien hoe de studio eruit ziet:

Saskia Iris Zangeres Songwriter Voice Over

Er zijn 4 gitaren en één daarvan hangt links als je binnenkomt. Wel een beetje veel gitaren voor iemand die er niet op speelt.. Ik heb ook een opname microfoon, want daar kan een zangeres niet zonder. Inmiddels heb ik ook een reflectiescherm bij de microfoon, om het opname geluid zo goed mogelijk te krijgen.

Saskia Iris Zangeres Songwriter Voice Over

Er staat ook een piano. Daar speel ik wel op. Deze is ook aangesloten op een interface. Ik kan dus alles op mijn computer inspelen. En wat ik inspeel wordt dan onderdeel van een mix die ik in Logic Pro X aan het maken ben. Sinds kort kan ik niet meer zonder dat programma. Het is geweldig om de liedjes die ik al jaren geleden in mijn hoofd heb bedacht eindelijk uit te werken op de computer.

Aan de muur zie je Bessie Smith en James Brown, en achter het muurtje hangen ook nog Ella Fitzgerald en Fats Waller. Allemaal artiesten die geweldige muziek hebben gemaakt!

Saskia Iris Zangeres Songwriter Voice Over

Hier zie je de rest van de gitaren, de zwarte gitaar is een basgitaar. Verder zie je nog een boekenkast. Hier staan met name boeken in over muziek en boeken over film. En er staat een bankje, voor als er iemand op bezoek komt. 🙂

Het is een kleine studio, maar precies groot genoeg. Ik kan hiermee als zangeres en voice-over makkelijk aan producties meewerken. En ik ben een aantal nummers aan het produceren die ik aan het eind van het jaar aan iedereen wil laten horen. Ik kan hier ook aan de muziek start-ups werken waar ik bij betrokken ben. Ik heb hier eigenlijk alles wat een zangeres, songwriter, voice-over, producer en IT’er (ja, ik werk ook in de IT) nodig heeft.

Dit was mijn studio! Heb je nog tips of wil je reageren? Doe dat vooral! 😀

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *